Ç. Rizespor-Samsunspor maçı: Canlı Anlatım

Ç. Rizespor-Samsunspor maçı: Canlı Anlatım

Süper Lig'in 8. haftasında Karadeniz derbisine sahne olacak mücadelede Çaykur Rizespor-Samsunspor maçı için futbolseverler karşılaşmanın önemli anlarını ve detaylarını Samunsonhaber'den takip edebilecek.

Karadeniz derbisinde karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor ile Samsunspor maçının en önemli anlarını Samunsonhaber'den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

Samsunspor 3 puan peşinde

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve 3 puan hasretini sürdüren Samsunspor, Çaykur Rizespor deplasmanında kötü gidişe dur demek ve bir türlü elde edemediği galibiyet sevincini yaşamak istiyor.

Samsunspor Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Ç. Rizespor ile karşılaşacak. Rize Didi Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Samet Çavuş yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.  Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılması sebebiyle bu maçta takımın başında yine Yardımcı Antrenör Emre Bayraktar olacak. Ancak Futbol Direktörü Fuat Çapa'nın da kulübede olabileceği belirtiliyor. Mücadele BeinSport kanalından naklen yayınlanacak.

 

Çaykur Rizespor-Samsunspor muhtemel 11'leri ise şöye:

ÇAYKUR RİZESPOR:

Gökhan, Mocsi, Muhammet, Emirhan, Hojer, Mithat, Shelvey, Gustavo, Varesanovic, Benhur, Minchev.

 

SAMSUNSPOR:

Okan, Schindler, Satka, Drongelen, Soner, Benasser, Tait, Fofana, Emre, Holse, Dimata.