Ç. Rizespor-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ç. Rizespor-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile Samsunspor kozlarını paylaşacak. Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve 3 puan hasretini sürdüren Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında çok kritik bir maça çıkıyor.

Karadeniz derbisi öncesinde, 'Çaykur Rizespor-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? soruları soruluyor. Tüm bu soruların yanıtları, Samunsonhaber'de.

Süper Lig, Karadeniz Derbisi'ne sahne olacak. Geçen hafta oynanan ve 5-0 kaybedilen Fenerbahçe maçıyla dağılan Çaykur Rizespor sahasında bugün Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Samsunspor'u konuk ediyor. Rize ekibi kazanarak Fenerbahçe hezimetinin etkilerini üzerinden atmayı hedefliyor. Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırmasının ardından henüz teknik direktörünü bulamayan Kırmızı-Beyazlılar ise Emre Bayraktar yönetiminde sezonun ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadyumu'nda bugün oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.