Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1'i kadın 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen Y.T. ve E.E. adlı kadın ile temasta bulunan 2 kişinin üzerinde 0,90 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Narkotik polisi soruşturma devamında Y.T. ve E.E.'nin üzerinde ve ikametinde yaptıkları aramada 184,58 gram metamfetamin maddesi, 114,43 gram esrar maddesi, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 0,50 gram kokain maddesi, 15,99 gram sentetik ecza tozu, 18 kapsül sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 33 adet tabanca mermisi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 12 bin 925 TL, 250 euro, 100 dolar para ele geçirdi.
Olayla ilgili Y.T. ve E.E. ile bağlantısı tespit edilen S.K. gözaltına alındı. Uyuşturucu ticaretinden bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Y.T. ve E.E. adlı kadın çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.K. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.