Murat Sancak Sohbet Odasında Samsunspor ve Yüksel Yıldırım İçin Neler Dedi?

Murat Sancak Sohbet Odasında Samsunspor ve Yüksel Yıldırım İçin Neler Dedi?

Geçtiğimiz günlerde bir sohbet odasına katılan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Samsunspor ve Yüksel Yıldırım için destek içeren ilginç sözler sarf etti.

Sitemiz köşe yazarlarından Doğan Atlı ilgi çekici bir köşe yazısı kaleme aldı. Atlı, geçen hafta sosyal medyadaki bir sohbet odasında iken, konuşmacı olarak Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın katıldığını anlatırken sonrasını şöyle dile getirdi:

Geçen hafta Samsunspor'umuzun Antalya deplasman maçı sonrasında sosyal medya hesaplarından Twiter yada yeni adı ile X'te bir sohbet odasına denk geldim. Bu sohbet odasının başlığı "İSTİFA" idi.

Bu sohbet odasını Pendikspor takipçisi olan bir spor yazarı açmıştı, sohbet odasının konusu Pendik teknik direktörü Osman ÖZKÖYLÜ'ye dair istifa talebi iken, aynı hafta SAMSUNSPOR teknik adamı Hüseyin Hoca'yı da istifaya davet eden SAMSUNSPOR taraftar grubu da bu sohbet odasına yoğun ilgi gösterdi tabii. Bu arada bir sürpriz yaşandı ve Adana Demirspor başkanı Sn. Murat Sancak da sohbet odasına dahil oldu. O da ilk etapta SAMSUNSPOR başkanı ve hocasının istifaya davet edildiği bir sohbet odası algısıyla katılmıştı ortama...

Bu süreçte çok ilginç ve inanılmaz güzellikte ifadelerle sohbet odasına renk kattı;

Başlıklar halinde değinecek olursam.

SAMSUNSPOR: Samsunspor takımı her yönü ile Süper Lig'i hak ediyor; taraftarı, başkanı ve il yapısı ile lige renk katacaktır, Yüksel başkan (ağabey ) de çok büyük bir şans , çok özverili ve profesyonel.

Fakat ligi tanımıyor ve öğrenmesi biraz sürecek. SAMSUN şehri ve taraftarı ona biraz daha zaman tanımalı. Bu süreç biraz sancılı geçecektir evet , ama zamanla toparlanacak ve SAMSUNSPOR takımı bu lige renk katacaktır? diyerek daha bir çok destek ifadesinde bulundu.

Bu ifadeler ve bakış açısı inanılmaz derecede pozitif ve dostça bir yaklaşımdı ..

Ardından Adana Demirspor ve kendi sürecini anlattı uzun uzun. Sözün özünde Sn. Murat SANCAK'ın ifadeleri ve samimi tutumu çok sempatik idi.

Bizim başkanımız olan Sn. Yüksel YILDIRIM için düşünceleri ve ifadeleri de öyle.

Şu anda kurmuş olduğu futbol takımı ve camiası birkaç yıl içinde çok daha başarılı olacak gibi görünüyor.

Neyi nasıl yapıyorsa doğru adımlar attığı kesin.

Yüksel başkana, ağabey diye seslenişi ve samimiyet çizgisi de ele alındığında tecrübe paylaşımı ile iyi bir yol arkadaşı ya da fikir alışverişi olması sizce nasıl olur?

Çünkü başka SAMSUNSPOR yok; ne dersiniz? 

 

ÖZEL HABER-SAMSUNSONHABER