Aile hekimlerine seminer

Aile hekimlerine seminer

SAMSUN – Samsun'da il ve ilçelerden gelen aile hekimlerine seminer verildi.


Medicana International Samsun Hastanesi, Samsun ve ilçelerden gelen aile hekimlerini seminer programında ağırladı. Seminer, aile hekimlerinin güncel bilgilere erişimini artırmak, ailelerin sağlığını daha etkili bir şekilde yönlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlendi.
Düzenlenen etkinlikte konuşan Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, 'Aile hekimleri, toplumun sağlığını ve refahını korumak için kilit bir rol oynamaktadır. Her gün, birçok kişinin detaylı olarak sağlık probleminin incelenmesi, takip edilmesi noktasında büyük emek veriyor. Tabi bu görev, hızla devam ederken tıbbi gelişmelere ayak uydurmaya da devam ediyor. Sizlerle bir araya gelmek, sizleri hastanemizde ağırlamak büyük mutluluk' dedi.
Seminerde Romatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Zahiroğlu, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Nazlı Tosun, Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Suat Bolat da uzmanlık alanlarına dair güncel yaklaşımları aktararak, aile hekimlerinden gelen soruları yanıtladı.