Hüseyin Eroğlu; 'Bizim için lig Cuma günü başlıyor'

Hüseyin Eroğlu; 'Bizim için lig Cuma günü başlıyor'

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu haftalık olağan basın toplantısında, Samsunspor'un üst üste aldığı mağlubiyetlere değinerek, 'Bizim için lig Cuma günü başlıyor. Takımıma güveniyorum. Alacağımız bir galibiyetle bizim için her şey yoluna girecek' dedi.

"Bir galibiyetle her şey lehimize gelişecek"

6 haftanın geride kaldığı Süper Lig'in son sırasında yer alan Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, haftalık medya buluşmasında yaptığı konuşmada, Süper Lig'in ilk maçında Fenerbahçe ile kendi evlerinde oynadıkları maçı hazırlatarak, "Takımımız Fenerbahçe gibi bir takımla kendi evinde nasıl mücadeleci bir takım olduğunu gösterdi. Biz buradaki mücadele azmimizi, önümüzdeki ilk maçta alacağımız üç puanla birlikte takımımız lehine kullanarak, ligde daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Bu amaçla da önümüzdeki Gaziantep maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu; 'Bizim için lig Cuma günü başlıyor'

"Bir kere başardık yine yaparız: Bu ligde kalacı olacağız"

Samsunspor'un başına geldiği günden bugüne kadar geçirdiği dönemi hatırlatarak, Samsunspor'un taraftarı ve bütün Samsunlularla birlikte şampiyon olduğunu ve hep birlikte başarabildiğini gösterdiğine değinen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Biz yeni transferlerimizin motivasyonu ile birlikte daha iyi bir takım olacağız ve taraftarlarımızın bu ligde kalıcı olacağımızı bilmelerini istiyorum" açıklamasında bulundu.

"İyi bir takımız"

Samsunspor'un şimdiye kadar oynağı maçlarda puan kaybettiğini ancak, oyun olarak iyi şeyler yaptığını vurgulayan Hüseyin Eroğlu, "Evet, beklemediğimiz goller yedik ama oyun olarak ezilmedik. Bu bizim için önemli bir avantaj. Bu avantajı değerlendirip iyi bir yerlere geleceğimize güvenim tamdır. Bunun için takımıma, taraftarlarımıza ve bütün Samsunluların desteğine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Hüseyin Eroğlu; 'Bizim için lig Cuma günü başlıyor'