Yeniden Refah Partisi'nde neler oluyor?

Yeniden Refah Partisi'nde neler oluyor?

Samsun'da, Yeniden Refah Partisi'nde Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman'ın istifa edeli iki ay olmasına rağmen, Yaman'ın yerine yeni bir başkan ataması yapılmadığı gibi, ilçede partiyi temsil edecek yeni bir ilçe binasının da olmadığı belirtiliyor.

İstifalar peş peşe geliyor!

Yeniden Refah Partisi'nde bugün yaşanan yeni gelişmede ise, Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ilçe başkanlığından istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bu gelişmelerin ardından Samsun'un merkez ilçelerinden Canik İlçe Başkanının da istifa edileceği duyumları geldi.  

İstifa eden Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan paylaştığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bizler Bafra sevdalısıyız, Bafra'yı seviyoruz Bafra'da görev yaptığımız 4-5 yıl içerisinde Heyecanımızdan sevgimizden Ailemizden aldığımız terbiyeden Genel başkanımız Sayın Doktor Fatih ERBAKAN Bey'in bizlere gösterdiği yoldan şaşmadan Bir siyasi kimlik edindik.. 4 yıl boyunca Şanlı şerefli bir şekilde tüm yönetim kurulu ÜYESİ Arkadaşlarimla bu görevi yürütmenin haklı gururu içerisindeyim.. Bizler hak Dava uğruna Bafra siyasetinde her daim mücadele edeceğiz etmekten vazgeçmeyeceğiz. Bafra'nın daha çok daha güzel refah bir ortama gelmesi için mücadelemiz devam edecek. Bizler görevimizden istifa ediyoruz. Yeni atanan il başkanımızın önünü açmak için yeni atanan ilçe başkanımızın önünü açmak için böyle bir karar almak durumunda kaldık. Gönlümüz Sevdamız Bafra. Dimdik ayaktayız Bilal Arslan kardeşiniz Bafra için yapılacak her şey için her zaman 24 saat telefonum açıktır. Bu heyecanı hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Bilal Arslan sizinle her daim fikirleriyle siyaset arasında bir köşede yer alacaktır. Sizleri çok seviyorum sizleri en kalbi duygularımla Allah'a emanet ediyorum.."

Yeniden Refah Partisi'nde neler oluyor?