Gediz Atatürk Ortaokulu, Necmettin Erbakan Üniversitesinin düzenlediği sempozyuma katıldı

Gediz Atatürk Ortaokulu, Necmettin Erbakan Üniversitesinin düzenlediği sempozyuma katıldı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Atatürk Ortaokulu, Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Projeden Uygulamaya Sempozyumuna katıldı.


Konya Valiliği himayesinde, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 3. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumunun açılış programı Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirildi. Sempozyumun bildirilerinin bir kısmı da çevrimiçi yapıldı.
Ülkemizde ve uluslararası seviyede yapılan projelerin ve uygulamaların sonuçlarının paylaşıldığı sempozyumda öğretmen ve akademisyenler proje hazırlama ve uygulama ile birlikte deneyimlerini paylaştı.
Bu çerçevede Gediz Atatürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ebru Apaydın'da online olarak sempozyuma katılarak sunum gerçekleştirdi.
Sempozyum çerçevesinde Apaydın, 'Projelerde yer alan öğretmenlerimiz uygulamalarda ulaştığımız bilimsel veri sonuçlarını sunduk. Erasmus, eTwinning, desteklenen proje örneklerini katılımcılara sunumla gösterdik' dedi.
Sempozyumun online gerçekleştiğini de belirten Apaydın, 'Sona eren Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students isimli sağlıklı yaşam ve spor konulu Erasmus ka229 projemizin tanıtımı ile okulumuzun 2022-2023 yılında 5 ülke ve 11 okulda online eTwinning platformunda yürütülen dil öğretimi konulu From Newbies to All Stars Acemilerden Yıldızlara isimli projenin sunumunu yaptık' ifadelerini kullandı.