İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Bayram, Samsunsonhaber'de

İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Bayram, Samsunsonhaber'de

Samsunsonhaber'de Yusuf Demircioğlu'nun konuğu, İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram.

Toplumsal yaşamda Samsun ve Samsunlularla ilgili ele aldığı konulara yönelik yorumları gündem olan Yusuf Demircioğlu Samsun'un göbeğinde yaşanan yol dramını, konuğu İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram ile birlikte ele aldı.

Saydam Bayram, Samsun'un Canik İlçesi Derbent Mahallesi'nde yaşanan yol dramı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samsun'un göbeğinde büyük bir insanlık dramının yaşandığını belirten Bayram, uzun zamandır 19 hanenin bulunduğu mahallede, çözülemeyen yol sorununun insanların hayatlarını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Samsun'a yürüme mesafesindeki Derbent Mahallesi'nde hastaların sağlık hizmeti alacak noktalara ulaşamadıklarını, cenazesi olanların ise büyük zorluklarla karşılaştıklarını belirten Saydam Bayram, "Yaşanan sel felaketinden sonra ise mahallenin yol sorununu daha da içler acısı hale geldi. Derbentli vatandaşlara Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı tarafından, 100 TL verelim çıkın gidin dendiği bilgisini alıyoruz. Dolayısıyla buraya yönelik olarak deniz manzarasından dolayı villalar yapılacağı ve bu nedenle buraya belediye hizmeti götürülmediği söyleniyor" diye konuştu.

Belediye'den sadece yol talep ediyorlar!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçıyı eleştiren Saydam bayram, "Başkan sadece işine gelen yerlere hizmet götürüyor. Derbent yol ve sel nedeniyle göç veriyor. Burada belediye hizmeti olmadığından her evde bir dram söz konusudur. Derbent Mahallesinde yaşayan insanlar belediyeden sadece yol hizmeti istiyor. Başka hiçbir hizmet beklemiyorlar" ifadelerini kullandı.