Kastamonu Üniversitesi Senatosu, yeni eğitim öğretim dönemi hazırlıklarını görüştü

Kastamonu Üniversitesi Senatosu, yeni eğitim öğretim dönemi hazırlıklarını görüştü

Kastamonu Üniversitesi Senatosu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında toplanarak, yeni eğitim öğretim dönemi hazırlıklarını görüştü.


Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ın başkanlığında yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Mehmet Atalan, Genel Sekreter Vekili Şevket Bahçacıoğlu, Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi'nin akademik başarılarını ve artan tercih ile doluluk oranlarını vurgulayarak üniversitenin yükselen bir profil çizdiğini ifade etti.
Konuşmanın ardından toplantıda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılına ilişkin yapılan hazırlıklar görüşüldü.
Senato toplantısında ayrıca, Kalite Koordinatörlüğü Birimi Personeli Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim Budak, Kastamonu Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası sıralamalardaki konumu ve hedefleri hakkında kapsamlı bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Uluslararasılaşma ve Bologna Süreci Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Kaya ile Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mutluhan Ersoy ise, Kastamonu Üniversitesi'nin uluslararasılaşma çalışmaları hakkında senato üyelerini bilgilendirdi.
Son olarak, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şerif Demir, Kariyer Merkezi'nin çalışmaları hakkında detaylı bir bilgi sunarak; staj olanaklarına erişim, kariyer bülteni ve 04 Ekim 2023-13 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Oryantasyon Programı' hakkında senato üyelerine bilgi aktardı.