SASKİ Nerede? Felaketlerin önüne kim geçecek?

SASKİ Nerede? Felaketlerin önüne kim geçecek?

Samsun'da bir sene içerisinde üçüncü kez sel felaketi yaşandı ancak yetkililerden bu felaketleri üstüne alınan kimse olmadı.

SAMSUN'DA DOĞRU YATIRIMLAR YAPILMIYOR MU?

SASKİ tarafından alt yapı çalışmalarına ilişkin onlarca haber paylaşımı yapılıyor. SASKİ alt yapı çalışması yapıyorsa her yağmurda neden sele teslim oluyoruz? Bu yatırımlar nerede yapılıyor? Doğru yatırımlar yapılmıyor mu?

DAHA KAÇ KEZ SAMSUN'U SEL ALMASI GEREKİYOR?

Felaket sonrası yetkililer ''Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve şehrin farklı noktalarında oluşan olumsuzlukları bir an önce gidermek için ekiplerimiz durmadan çalışıyor."paylaşımları yapıyor.
Samsun, her yağmurda sele teslim olduğuna göre, ekipler yeterince çalışmıyor mu?

SASKİ her yağmur sonrası aynı basma kalıp cümleleri kurmaktan sıkılmadı mı ? Samsun halkı çok konuşan, iş yapmayan yöneticilerden, her yağmur sonrası canının ve malının derdine düşmekten artık sıkıldı! SASKİ'nin konuşmak yerine çalışması için kaç kez daha Samsun'u sel alması gerekiyor?

Samsun'da Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık sel sonrasında sahalara iniyor. Felaketin önüne geçmek için bir çalışma yapılamıyorsa o koltuklarda neden oturuluyor?

SAMSUNSONHABER

samsun saski