Amed Sportif Faaliyetler yöneticileri basınla bir araya geldi

Amed Sportif Faaliyetler yöneticileri basınla bir araya geldi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulu üyeleri basınla bir araya geldi.


Bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Elaldı, bu takımı aldıkları zaman herkesin Amedspor'un önemini bildiğini söyledi.
Takımın futbol ve sportif başarısı için ellerinden gelen bütün çalışmaları başlattıklarını anlatan Elaldı, 'Transfer sürecinde ekonomik sorunlardan ve bu sorunların getirdiği sonuçlardan kaynaklı bazı takımlar çok öne çıktı. Bazı takımlar ise transfer yapamadığı için takım bile kuramadı. Biz çok itinalı bir şekilde bir ay boyunca işimiz gücümüzü bıraktık ve çok yoğun bir çalıştık. Çünkü çok önemli kararlarla çok dikkatli olmamız gerekiyordu. Kulübe çok gelmek isteyen sporcularımızda vardı, gelmek istemeyende vardı. Bu bir tercihtir tabi ki ve gerçekten bu takımın kıymetini bilip oynayabilecek sporcu arkadaşlarımızı tercih ettik. Bölgemizin genç çocuklarını topladık çok güzel bir ekip kurduk' dedi.

20 topçu aldıklarını belirten Elaldı, 10 gün içinde takımı kurduklarını ve kamp sürecini hemen başlattıklarını aktardı.
Elaldı, şunları kaydetti:
'Transfer ettiğimiz futbolcular Türkiye liglerinin en iyi topçuları. Çok kaliteli ve karakterli bir takım yaptık. Bu süreç Denizlispor maçıyla başlıyor ve inşallah hayırlısı olur. Yönetimde ki arkadaşların yüzde 95'i iş adamı. Kendi alanlarında markalaşmış kişiler ve başarı hikayeleri olan arkadaşlarımız. Yoksa bu kadar kişi ve bir araya gelip bu kadar ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde büyük transferler yapamazdık. Başarıyı çok seviyorum. Kısacası bir başarı hikayesini burada taçlandırmak istiyoruz. Bu başarı hikayesini Amed'e de yazacağız. Biz sporun o barış ve kardeşlik ruhundan yola çıkarak hareket edeceğiz. Kulübün binasını komple tadilata aldık kulübümüzün binasını gerçekten 4 yıldızlı otel gibi bir hale getirdik. Hepimiz gecemizi gündüzümüze katarak itinalı bir şekilde çalıştık. Olaya profesyonel ve kurumsal yaklaşıyoruz. Sizler bize sahip çıkmalısınız. Biz sporumuz yapacağız ve Amedspor'un sesini tüm dünyaya çığlığımızı göstereceğiz.'