Atakum Belediyesi'nde üst düzey isimler görevden alındı!

Atakum Belediyesi'nde üst düzey isimler görevden alındı!

Değişim ve dönüşüm söylemlerinin dile getirildiği Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki bu tartışmaların yankıları şimdiden Atakum Belediyesi'nde etkisini gösterdi. Belediye'de üst düzey birçok isim görevinden alındı.

Partiler önümüzdeki yıl yapılacak olan ve yaklaşık 8 ay gibi bir sürenin kaldığı 2024 yerel seçim hazırlıklarını sürdürürken, Samsun'da Atakum Belediyesi'nde birçok isim görevde alındı, birçok ismin de görev yerleri değiştirildi.

Yapılan değişiklikle, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Yalnız görevden alınırken, yerine Okan Saral getirildi. Görevden alınan Fen İşleri Müdürü Nadir Mazlum'un yerine, Hüseyin Yasin Yıldırım getirildi. Görevden alınan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Ali Osman Aktaş'ın yerine getirilen Erkan Sağlık ise Özel Kalem Müdürlüğünün yanı sıra vekaleten bu görevi de sürdürecek. Öte yandan görevden alınan Temizlik İşleri Müdürü Seher Alev Kaya'nın yerine ise Atay Uludağ getirildi. Bu değişiklikten sonra Seher Alev Kaya kadrosunun bulunduğu Zabıta Müdürlüğü emrine verildi.

Yine geçtiğimiz günlerde de insan kaynakları Müdürü Turgut Bektaşoğlu görevden alınmış, yerine Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala vekaleten görevlendirilmişti.

Önümüzdeki günlerde, belediyede bazı kadrolarda da yine muhtemel değişikliklerin olması bekleniyor..