Masa tenisi finalinde 122 sporcu ter dökecek

Masa tenisi finalinde 122 sporcu ter dökecek

Denizli'nin ev sahipliğinde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finalleri'ne 21 ilden toplam 122 sporcu katılacak.



Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türk Sporunun alt yapısına yönelik projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarışmaları, Osman Bayrakdar Sezonu ismiyle devam ediyor. Haziran ayında Atletizm Grup Yarışmaları, Temmuz ayının başında Voleybol Çeyrek Finalleri ve yine Temmuz ayı içinde Judo Türkiye Finalleri'ne ev sahipliği yapan Denizli'de, 14-18 Ağustos tarihleri arasında Masa Tenisi Türkiye Final Müsabakaları gerçekleşecek. Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finalleri için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılacak müsabakalarda, grup ve yarı finallerde başarılı olan 122 sporcu şampiyonluk için yarışacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda yapılacak müsabakaların açılış seremonisi, 16 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Finaller öncesi Bağbaşı teleferik ve Pamukkale'ye kültür gezisi
Yarışmaların teknik toplantısı 14 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00'de Pamukkale Yurdu Sosyal Tesisleri Satranç Salonunda yapılacak. 15 Ağustos Salı günü saat 14.00'de tüm sporcuların katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Bağbaşı Teleferik Yaylası'na ve aynı gün saat 16.00'da Pamukkale Travertenleri ve Laodikya Antik Kenti'ne kültür gezisi etkinliği gerçekleşecek.

'Analig ile hedef; Türk sporunun alt yapısını güçlendirmek'
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde hazırlıkları yakından takip eden İl Müdürü Ömer İlman, ev sahipliği yapılan tüm ulusal organizasyonlar gibi Anadolu Yıldızlar Ligi projesinin Denizli'de başarıyla uygulandığını söyledi. Analig Projesi ile sporcuların farklı illerde müsabaka deneyimi kazandığını belirten İlman, farklı branşlarda milli takımlara altyapı oluşturacak bir sürecin yaşandığını ifade etti. Final Müsabakaları için Denizli'de bulunacak sporcu ve antrenörlerin aynı zamanda GSB Denizli Yurtlarında konaklayacağını belirten İlman, Türkiye Şampiyonasında yarışacak tüm sporculara başarılar diledi.