Yeniden Refah Partisi, Samsun İl Başkanlığına İbrahim Yaşar atandı.

Yeniden Refah Partisi, Samsun İl Başkanlığına İbrahim Yaşar atandı.

Siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları hız kazanırken, Yeniden Refah Partisi Samsun yönetiminde değişime giderek il başkanlığı görevine İbrahim Yaşar'ı getirdi.

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığına atanan İbrahim Yaşar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştükten sonra Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül'den mazbatasını aldı.

İbrahim Yaşar yaptığı açıklamada; "Ben ve ekibim olarak büyük bir yükün altına girdiğimizin farkındayız. Allah'ın izni ile bu büyük yükü ekibimle beraber üstlenip Samsun'da büyük bir şahlanışa kalkacağız.  Samsun'da yeniden Milli Görüş'ün bayrağı dalgalanacak önümüzde ki yerel seçimlere hızlı bir şekilde çalışmaya koyulacağız. Artık yarından tezi yok ilk hedefimiz teşkilatımızı oluşturup bir an önce sahaya inmeye çalışacağız. Bizden önce teşkilatımızda görev yapmış tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi, Samsun İl Başkanlığına İbrahim Yaşar atandı.

İbrahim Yaşar Kimdir?

1966 yılında Samsun'da doğan İbrahim Yaşar ilk orta ve liseyi Samsun'da tamamladı. Yaşar, 1984 yılında Askeri Okula kaydoldu. 1985 yılında Teknisyen Astsubay olarak mezun oldu. 21 yıl Astsubay olarak görev yapmasının ardından 2006 yılında TSK'dan emekli oldu.

Çeşitli şirketlerde müdürlük görevi yapan Yaşar, Şehri Samsun San. Tic. Ltd. Şirketinin ortağıdır.

2013 yılında kurulan Erbakan Vakfı Samsun yapılanmasında aktif görev aldı. Yeniden Refah Partisi Samsun Kurucu Yönetiminde yer aldı.