Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman istifa etti!

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman istifa etti!

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, görevinden ayrıldığını duyurdu. Üç yıl önce devraldığı görevini kendi rızası ile bıraktığını duyuran Serdar Yaman, bugüne kadar doğrunun yanında, yanlışın karşısında olduklarını bundan sonra da böyle devam edeceğini söyledi.

İki yıldır sürdürdüğü Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanlığı görevinden kendi rızası ile ayrıldığını duyuran Serdar Yaman, "Üç yıl önce Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe teşkilatı ile çıkmış olduğum bu yolda tüm samimiyetim ile kademelerde görev alarak iki yıl önce Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan beyin tenzipleri ile Atakum ilçe Başkanlığı görevini devraldım. Gecemizi gündüzümüze katıp yönetimdeki arkadaşlarımız ile Atakum ilçemizde samimiyet ile inandığım Milli Görüş çizgisinde doğrunun yanında, yanlışın karşısında olarak görevimizi yerine getirmek için gayret gösterdik. Partimizin Türk siyasetine olan katkısını artırmak için bütün samimiyetimizle mücadele ettik" dedi.

Makama tamah etmedik!

Atakum İlçe Yönetimi olarak Samsun'da Yeniden Refah Partisi'nin siyaset arenasındaki bilinirliğini artırdıklarını belirten Serdar Yaman "Makamlar gelip geçicidir. Bunun için asla makama tamah etmedik etmeyeceğiz de. Biz siyaseti Allah'ın rızasını kazanmak için yaptık. Bu nedenle bayrak teslim zamanının şimdi olduğunu düşünüyorum. Yeni il Başkanımız atandığı için,  önlerini açmak adına Atakum İlçe Başkanlığından Kendi iradem ile ayrıldığımı belirtmek isterim. İlçe Başkanlığı dönemimizde verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için takipçisi olacağımızın sözünü veriyorum. Siyasi Hayatımıza nokta koymadan, Şimdilik Yeniden Refah Partisi üyesi ve mücahidi olarak mücadeleye devam edeceğiz. İleride bir zaman mutlaka Siyaseten yollarımız kesişecektir Atakumlu, Samsunlu hemşerilerimiz ile" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman istifa etti!

İlçe Başkanı Yaman, istifası sonrasında ilçe yönetiminin de bugün itibarıyla görevini bıraktığını, ilçe başkanlığı mührü, karar defteri ve diğer resmî evrakları ise Cuma günü İl Başkanlığına teslim edeceklerini de sözlerine ekledi.