Mehmet Özdağ, CHP Samsun İl Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Mehmet Özdağ, CHP Samsun İl Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Samsun kamuoyunun yakından tanıdığı Elektronik Mühendisi Mehmet Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

Genel seçimler nedeniyle ertelenen büyük kurultay sürecinin başladığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde, İl ve ilçe kongreleri için aday olan isimler de öne çıkmaya başladı. Samsun kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Elektronik Mühendisi Mehmet Özdağ, CHP Samsun İl Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

8 Ağustos Salı günü açıklama yapacak!

CHP Samsun İl Başkanlığı için aday olduğunu belirten Mehmet Özdağ, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve kentimizi yönetilemez hale getiren anlayış ile olan mücadelemi daha da büyütmek için Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum. 8 Ağustos Salı günü saat 12:30'da CHP Samsun İl Başkanlığı Binası Furkan Demir Konferans Salonu'nda  yapacağım adaylık açıklamasına siz değerli basın mensubu arkadaşlarımı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Özdağ, CHP Samsun İl Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

MEHMET ÖZDAĞ KİMDİR?

Samsun kamuoyunun yakından tanıdığı Mehmet Özdağ, 1966 yılında Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğdu. 1987 yılında Uludağ Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Özdağ, 30 yıla yakın süre kamu görevinde bulundu.

Daha sonrasında emekli olan Özdağ, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı ve Samsun Çevre Platformu dönem sözcüsü olarak görev yaptı. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu ile Samsun Çevre Platformu (SAMÇEP) ve Ekoloji Birliği'nde yürütme kurulu üyesi görevlerinde de bulundu.

2023 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Özdağ, partisi tarafından 5. sıradan aday gösterilmişti.