Samsun Büyükşehir Belediyesi Derecik Mahallesi'ni unuttu mu?

Samsun Büyükşehir Belediyesi Derecik Mahallesi'ni unuttu mu?

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Derecik Mahallesi'ne üvey evlat muamelesi yaptığı iddia edildi. Mahalleli kaldırımların ulaşımı engelleyen otlar nedeniyle adeta ormana dönmesine rağmen hiçbir yetkilinin bunu umursamadığını dile getiriyor.

Şehir içindeki mahallelerde göremeyeceğiz manzaraların derecik mahallesi için sıradan hale geldiğini belirten mahalle sakini Çetin Akduman, kaldırımların bakımsızlıktan ve ottan geçilemez hale geldiğini söyledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin adeta yaşadıkları Derecik Mahallesi'ne üvey evlat muamelesi yaptığına dikkati çeken Çetin Akduman, "Belediyelere verdiğimiz emlak vergisi ve çöp vergisi karşılığında hizmet alamıyoruz. Bunun için defalarca çözüm merkezlerini aradığımız halde çözüm merkezleri bizlere cevap vermiyor, verseler de çözüm üretemiyorlar" dedi.

Mahalleli eylem hazırlığında!

Sokaklarından İlkadım Belediyesinin, caddelerinden ise Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğu Derecik Mahallesi'nde vatandaşlar kaldırımları işgal eden ve ulaşımı engelleyen otlardan veryansın ediyor. Bugüne kadar çözüm bulmak için iletişim kurdukları hiç kimsenin soruna el atmadığından dert yanan mahalleliler eylem hazırlığında olduklarını da dile getiriyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Derecik Mahallesi'ni unuttu mu?

SAMSUNSONHABER -ÖZEL HABER