Haberimiz ses getirdi! DSİ alanda temizlik çalışması yapacak!

Haberimiz ses getirdi! DSİ alanda temizlik çalışması yapacak!

DSİ Samsunsonhaber'in, 'Köprü ayaklarının görüntüsü 2012'deki felaketi akıllara getiriyor!' başlıklı haberi üzerine harekete geçti. Yapılan açıklamada DSİ'nin derenin denize döküldüğü alanda temizlik ve düzenleme yapacağı öğrenildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Samsunsonhaber'in, Samsun'da Kürtün Deresinin denize döküldüğü alanda birbirlerine çok yakın 4 köprünün ayaklarında geçen ay yaşanan sel felaketinden arta kalan ağaç ve dal artıkları ile oluşan görüntünün, 2012 yılında yaşanan sel felaketini akıllara getirdiği şeklinde gündeme getirdiği haberin ardından harekete geçti.

Şiddetli akıntının denize ulaşmasını engelleyebilir!

Samsunsonhaber'in önceki gün kamuoyu ile paylaştığı haberde; birbirine oldukça yakın 4 köprü ayağının kısa olması nedeniyle, olası bir sel felaketinde derenin suyunun denize ulaşmasını engelleyecek şekilde set oluşturabilecek düzeyde potansiyele sahip olduğu ve görüntü olarak ise, bölgede 2012 yılında yaşanan büyük sel felaketini hatırlattığına dikkat çekilmişti.

 Haberimiz ses getirdi! DSİ alanda temizlik çalışması yapacak!Köprü ayaklarının görüntüsü 2012'deki felaketi akıllara getiriyor!

Samsunsonhaber- Özel Haber