Otobanda feci kaza: 12 yaralı

Otobanda feci kaza: 12 yaralı

TEM Otoyolu Düzce mevkiinde otobüs ve iki otomobilin karıştığı kazada 4'ü çocuk 12 kişi yaralandı.


Kaza, TEM Otoyolu Gümüşova rampalar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Ankara istikametine seyir halinde olan 41 AFR 430 plakalı Fiat marka otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 34 UT 9377 plakalı otomobile ve İstanbul'dan Ağrı'ya yolcu taşıyan 34 VSG 04 plakalı Mercedes marka otobüs kazaya karıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 4 kişi sıkışırken, bölgeye çağrılan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sıkışan vatandaşları bulunduğu yerden çıkarak sağlık ekiplerine teslim etti.
Kazada her iki otomobilde bulunan 4'ü çocuk 9 kişi ile otobüste bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sebebiyle Ankara istikameti uzun bir süre tek şeritten verilirken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çocuklara itfaiye şefkati
Kazada yaralanan küçük çocukları itfaiye ekipleri kucaklarına alarak ambulansa taşıdılar. Kazaya karışan otobüste bulunan yolcular ise araçtan inerek yol kenarında bulunan ağaçların gölgesinde beklediler.