Büyükşehir arefe günü ücretsiz demişti ama ücretli çıktı!

Büyükşehir arefe günü ücretsiz demişti ama ücretli çıktı!

Samsun'da önceki gün toplu ulaşım araçlarının arefe günü ücretsiz olacağını duyuran ancak, bugün sabah ücretle karşılaşan vatandaşlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir'e tepki gösterdi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadan önceki gün yaptığı duyuruda, toplu taşıma araçlarının arefe günü ve bayram süresince Samsun'da ücretsiz olacağını duyurmuş ve ilgili haber medya kuruluşları tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Görevli ve vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı!

Bu sabah toplu taşıma araçlarını kullanmak üzere evinden çıkan vatandaşlar, büyük bir sürprizle karşılaştılar. Tramvay istasyonlarına bilet basmadan giren vatandaşlar ve görevliler arasında tartışmalar yaşandı. Karayolları tramvay istasyonunda güvenlik görevlisi, vatandaşları azarlayarak; "Benden iyi mi biliyorsunuz. Öyle bir şey yok. Basın biletinizi" diyerek vatandaşları azarladı.

Samsun'da toplu taşıma araçlarının arefe günü ve bayramda ücretsiz olduğunu duyuran ancak, öyle olmadığını gören vatandaşlar Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir'e tepki gösterdi.

Büyükşehir arefe günü ücretsiz demişti ama ücretli çıktı!

Samsun'da toplu ulaşım arefe günü ve bayramda ücretsiz!

SAMSUNSONHABER -ÖZELHABER