Samsun'da sokak ortasında neden namaz kıldığını açıkladı!

Samsun'da sokak ortasında neden namaz kıldığını açıkladı!

Samsun'da geçtiğimiz günlerde yol ortasında namaz kılan kişi İsmail Karadağ, neden yol ortasında namaza durduğunu açıkladı.

Karadağ, arkadaşıyla 3 konuda iddiaya girdiğini için şükür namazı kıldığını ve yolda bekleyen araçların şoförlerinden helallik aldığını söyledi

Samsun'un İlkadım ilçesi Subaşı mevkisinde geçtiğimiz hafta bir kişi, yolun ortasına seccade sererek namaz kılmıştı. Araç trafiğinin durduğu anlarda çevredeki vatandaşlar şaşkın bakışlarıyla olayı cep telefonuna kaydetmiş ve sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Yolda namaz kılan o kişi konuştu.

Samsun'da sokak ortasında neden namaz kıldığını açıkladı!

1987 yılından bugüne esnaf olduğunu belirten İsmail Karadağ, "Bağdat Caddesi'nde koltuk döşemecisiyim. Bu namazı sadece AK Partili olduğum için kılmadım. Oradaki bir eczacı kardeşimizin babası ile 3 konuda iddiaya girdik. Birincisi eczanenin karşısındaki birahane yıkılır ve buradaki insanlar haram yemekten vazgeçerse, ikincisi AK Parti seçimi kazanırsa, üçüncüsü MHP, İYİ Parti'yi geçerse diye iddiaya girmiştik ve kazandım. Bu üç konu için şükür namazı kıldım. Eğer MHP, seçimlerde İYİ Parti'yi geçerse bana iki takım elbise alacak, geçemezse ben ona iki takım elbise alacaktım" diye konuştu.

NAMAZDAN ÖNCE YOLU KONTROL ETTİM

Namaza başlamadan önce yolu kontrol ettiğini ifade eden İsmail Karadağ, "Namazdan önce Bağdat Caddesi'nin başı olan Gaziler Ağacı'nın yanına kadar baktım. Hiçbir araba gelmiyordu. Trafikte hiçbir araç yoktu ama namaz kılarken bir kamyonet gelmiş. O da zaten uzakta durmuş ve namaz kılmamı beklemiş. Kendisini durdurdum helallik aldım. Benim maksadım yolu kesmek değil. İddia ettiğim için AK Parti kazandığı için Recep Tayyip Erdoğan kazandığı için şükür namazı kıldım. Allah razı olsun kendisinden helallik aldım. Bunu yanlış niyetli bir başka insan da çekmiş ve bütün internet kanallarına, televizyonlara vermiş. Bana 'deli' de dediler, 'veli' de dediler. Allah-u Teala diyor zaten: 'Eğer cennete gitmek istiyorsan, ya veli olarak gel ya da deli olarak gel.' Onun için ben deli değilim öbürünü de Allah bilir. İsterdim ki beni yayınlayan yanlış niyetli kanallar, benimle de bir konuşma zahmetinde bulunsaydı" diye konuştu.

Samsun'da sokak ortasında neden namaz kıldığını açıkladı!Samsun'da ilginç görüntü! Yolun ortasında namaza durdu