Diagne İçin Samsunspor İhtimali

Diagne İçin Samsunspor İhtimali

Sezonu 23 lig golü ile tamamlayan Diagne Karagümrük'e öyle bir veda mesajı verdi ki, akıllara Samsunspor ihtimali geldi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında F. Karagümrük evinde Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ederken gollerin 2'si Mbaye Diagne'den geldi. Sezonu toplamda resmi maçlarda 25 golle tamamlayan Diagne, maçın ardından ilgi çeken bir açıklamayla Karagümrük'e veda etti.

Daha önceki yıllarda Süper Lig gol krallığı da yaşayan Senegalli yıldız, "Sözleşmem bitiyor ve Karagümrük'ten ayrılıyorum. Buradaki herkese çok teşekkür ederim. Büyük ihtimalle Türkiye'de kalırım. Her şeye açığım. Avrupa'daki tekliflere de açığım. Ancak burayı çok seviyorum, buradaki insanları çok seviyorum. Değerlendireceğiz" dedi.

Bu sezon 35 resmi maça çıkan tecrübeli forvet, ligde 23, kupada 2 gol attı. Senegalli golcü aynı zamanda ligde 5 asisti de bulunuyor.

Diagne'nin bu sözleri üzerine akıllara gelen takımlardan birisi de Samsunspor oldu. Süper Lig'in yeni ekibinin planlaması dahilinde Diagne profilinde bir santraforun olduğu biliniyor.