Yağmur Mustafa Demir Uyurken yağdı

Yağmur Mustafa Demir Uyurken yağdı

Meteorolojinin günlerdir sağanak ve kuvvetli yağış uyarısına rağmen Samsun'da erken saatlerde etkisini gösteren sağanak yağmur hayatı felç etti.

Meteorolojinin günlerdir sağanak ve kuvvetli yağış uyarısına rağmen erken saatlerde etkisini gösteren sağanak yağmur Samsunlulara büyük bir sınav yaşattı.

Samsun'da yetkililerin meteorolojinin bütün uyarılarına rağmen hiç bir önlem almadıkları tıkanan ve su basan yollardan anlaşıldı.

Samsun'da sağanağın etkisiyle büyük bir gölete dönüşen Belediyeevleri Kavşağı gibi noktalarda şiddetli yağmurlarla oluşabilecek tehlikelere karşı yıllardır halen önlem alınmadığı anlaşılırken, öte yandan yeni yapılan bulvarlarda da durumun farklı olmadığı suda mahsur kalan araçlarla gün yüze çıkmış oldu.

Yağmur Mustafa Demir Uyurken yağdı

Sabahın erken saatlerinden itibaren ana arterlerde su baskını ve yoğun sağanağın yarattığı sorunlarla yüz yüze gelen vatandaşlar Belediyeden şikayetçi oldu. Birçok vatandaşlar, "Belediye piyasada yok. Vatandaşlar kendi imkanları ile sorunlara çözüm üretiyor. Herkes kendi imkanları ile kurtulmaya çalışıyor" paylaşımlarında bulundular.  

Yağmur Mustafa Demir Uyurken yağdı