Erhan Usta Mazbatasını Aldı

Erhan Usta Mazbatasını Aldı

28. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) İYİ Parti'de Samsun'u temsil edecek olan İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta mazbatasını aldı.

27. dönemde TBMM'de İYİ Parti Grup Başkanvekilliği yapan, 14. Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Samsun'dan İYİ Parti Milletvekili seçilen Erhan Usta, 28. Dönem için mazbatasını Samsun 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde Hakim Ayşe Şahin'in elinde aldı.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, yaptığı konuşmada, "Milletimiz bizleri bir kez daha bu göreve layık gördü. Bunun için aziz milletimize partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini başa çevirmemek için var gücümüzle çalışacağız. Bizi TBMM'ye gönderen Samsun'un bütün sorunları ve geleceği ile ilgilenmek bizim gerçek görevimizdir. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Yine bunun için mecliste Samsun adına üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Tabi daha önemli olana ise sicimden sonra artık Samsun'un 9 milletvekili olduğu gerçeği büyük önem taşıyor. Hep birlikte Samsun'un sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.  

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ve birçok partili de programda Milletvekili Erhan Usta'ya eşlik etti.

Erhan Usta Mazbatasını Aldı