Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi görmek, rüyanın görülme şekline göre farklı şekilde yorumlanır. Rüyada yavru kedi, beyaz kedi yavrusu ve sarı kedi görmek genellikle hayırla tabir edilir.

Rüyada kedi, yavru kedi görmek ile ilgili çok sayıda yorum yapılmıştır. Rüyada beyaz kedi yavrusu ve sarı kedi yavrusu görmek, İmam Nablus ive Seyyid Süleyman kaynaklarında ayrıntılı olarak yer almaktadır. Rüyada kara kedi ve gri kedi görmek tabiri ile ilgili de inceleyebileceğiniz çok sayıda kaynak vardır.

Rüyada Kedi Görmek
Rüyada kedi görmek, bazı yorumculara göre hayırlı, bazılarına göre ise hayırsız şekilde yorumlanmıştır. Rüya tabircilerinin büyük bir kısmı, rüyada kedi görmeyi hizmetçi ve düşman olarak yorumlamışlardır. Rüyada kedi görülmesi, ev halkından birisine de işaret eder. Bu rüyayı kederlenmek, hastalık, hüzünlenmek olarak da yorumlayanlar da olmuştur. Rüyada kedi görülmesi hilebaz, sinsi ve kurnaz kişilere de yorumlanır. Bu rüya kötü bir kadına yorulmuştur.

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada Yavru Kedi Görmek
Rüyada yavru kedi görmek, rüya sahibinin çocuklarının mutlu olmasına işaret eder. Genel anlamda büyük kedi hizmetçiye, küçük kedi ise çocuğa yorumlanmıştır. Yavru kedi, kişinin mal varlığının artmasına da yorumlanmıştır. İbn-i Şirin tarafından yapılan rüya yorumuna göre yavru kedi, ev halkından birisine tabir edilmiştir. Bunun yanında rüya sahibi son dönemde ev halkını ihmal ediyor olabilir. Ev halkına ilgi duyulursa onların mutlu olacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada yavru kedi görülmesi, sevinçli habere de yorulmuştur.

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusu Görmek
Rüyada görülen yavru kedinin rengi de rüyanın yorumlanmasında etkili olan bir husustur. Rüyada görülen yavru kedinin beyaz renkli olması, rüya sahibinin sevinçli bir haber alacağına işarettir. Beyaz kedinin benekli olması ise yumuşak huylu bir kimseye yorumlanır. Rüyada beyaz kedi yavrusunu evlenmeye yorumlayan tabirciler de vardır. Bunun yanında beyaz kediyi kıskançlık, uğursuzluk olarak yorumlayan tabirciler de vardır. Ayrıca bu özelliklere sahip kişi ile evlenmeye yorumlayan tabirciler de olmuştur.

Rüyada Kara Kedi Görmek
Rüyada kara kedi görmek hüzünlü bir haberle yorumlanmıştır. İşleri yolunda gitmeyen rüya sahibi kısa süre içinde girişimde bulunduğu işlerde hayal kırıklığı yaşayabilir. Fakat kısa vadede yaşanan olumsuzluklar uzun vadede yerini olumlu gelişmelere bırakacaktır. İlerleyen dönemde yeni iş ve büyük bir servet söz konusu olabilir. Rüyada kara kedi görmek, yakın çevreden ansızın gerçekleşecek ölüme de işaret edebilir. Alınacak ölüm haberi, beraberinde miras da getirebilir. Buradan yola çıkarak rüyada kara kedi görmek miras ile de yorumlanmıştır.