Samsun polisinden uyuşturucu operasyonu

Samsun polisinden uyuşturucu operasyonu

Samsun polisi biri kadın iki kişiyi uyuşturucu ile ele geçirdi. Polis birini uygulama noktasında, bir diğerini ise otobüs terminalinde ele geçirdi.

Uygulama noktasında yakaladı

Samsun'da polis uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları takip ve çalışma sonucu Samsun-Ankara karayolu uygulama noktasında takip ettikleri bir aracı durdurdu. Araçta bulunan E.A.'nın üzerinde yapılan aramada 103 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 15 bin 200 TL para ele geçirildi. Gözaltına alınan E.A. bugün çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu ticaretinden tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Otobüs terminalinde uyuşturucuyla yakalandı

Samsun'da bir kadın İstanbul dönüşü otobüs terminalinde uyuşturucuyla yakalandı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimlerini sürdüren Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, K.U. isimli kadının İstanbul ili dönüşünde otobüs terminalinde yakaladı. Kadının üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, 8.967 kapsül sentetik ecza, 0,15 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat ele geçirildi. Olayla ilgili K.U. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.