Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 5

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 5

Şampiyon Samsunspor'da futbolcuların performansını işlediğimiz dosyanın beşinci ve son bölümüne geldik. Bu dosyada sizler için İlk Devre Oynayıp, Sonradan Ayrılan İsimler ve Az Maç Oynayan Gençleri yazacağız.

İlk Devre Oynayıp, Sonradan Ayrılan İsimler:

 

2003 doğumlu bir oyuncu olan Şener Kaya, ilk devre iki kupa maçında görev aldıktan sonra, devre arasında 2. Lig takımlarından Somaspor'a gönderildi.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 5

Ç. Rizespor'dan büyük beklentilerle alınan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Boldrin, 8 lig maçında forma giymişti. 2 asist yapmasına rağmen takım uyumu ve performansı düşük olan Boldrin, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 5

Geçmişte de Samsunspor forması giyen ve takımdaki ikinci döneminin ilk yılını geride bırakan Hasan Kılıç, ligin üçüncü haftasında Erzurum deplasmanında temdit penaltısını kaçırdıktan sonra takımdan ayrılmak istedi ve Pendikspor'a transfer oldu. Hasan sadece 2 maçta oynamış oldu.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 5

Litvanyalı milli oyuncu Aryvidas Novikovas, sezon başında Erzurumspor FK'dan gelenler arasındaydı. Büyük ümitler bağlanan oyuncu 7 lig ve 1 kupa maçında oynasa da disiplinsiz tavırları nedeniyle Hüseyin Eroğlu tarafından gönderildi.

Samsunspor formasını sadece bir maçta giyen Sarp Ekinci de devre arası yolların ayrıldığı isimlerden birisi oldu. Sarp, İkinci Lig takımlarından Düzcespor'a gönderildi.

Az Maç Oynayan Gençler:

Enes Albak: 2005 doğumlu Enes Albak, iki kupa maçında forma giydi.

Alper Efe Pazar:  Sadece bir kupa maçında forma giydi.

Yunus Emre Yıldız: 2005 doğumlu Yunus Emre de bir kupa maçında süre almış oldu. 

Bedirhan Çetin: Samsunspor altyapısından yetişen Bedirhan, 2005 doğumlu bir oyuncu olarak sezon boyunca as takım kadrosunda yer aldı. Genç stoper iki kupa maçında forma giyerken geleceğe dönük olumlu işaretler verdi. U 17 Milli Takımı forması da giyen Bedirhan, şampiyonluğu içeriden yaşayan genç bir oyuncu oldu.

SAMSUNSONHABER -ÖZEL HABER