Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Şampiyon Samsunspor'da futbolcuların performanslarını sizler için yazdık. Üçüncü bölümde Kadeem Harris, Ali Kaan Güneren, Yusuf Emre Gültekin, Moussa Guel, Cihan Kahraman, Barış Alıcı ve Emre Demir yer alıyor.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Kadeem Harris:

Sezon başında transfer edilen oyunculardan birisi de İngiliz Kadeem Harris idi. Uzun yıllar Ada'da futbol oynayan 29 yaşındaki oyuncu, Samsunspor'un sağ kanadında iyi bir performans sergiledi. Sezon boyunca yaşadığı bir sakatlık döneminin dışında düzenli olarak forma giyen Harris, 24 lig, 1 de kupa maçında kırmızı beyazlı formayı giydi. Ligde 2 gol ve 2 asistlik bir karnesi olan Harris, takım oyununa dönük, iyi bir çizgi ortaya koydu.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Ali Kaan Güneren:

Sezon başlamışken Ankaragücü'nden kiralık olarak transfer edilen Ali Kaan Güneren, şampiyonluk serüveninde katkı sağlayan isimlerden birisi oldu. U21 Milli Takım forması da giyen Ali Kaan, geçen sezon Ankaragücü'nde yaşadığı şampiyonluk sevincini Samsunspor'da da yaşamış oldu. 22 lig, 2 kupa maçında oynayan Ali Kaan, ligde 1 gol atarken, 3 de gol attırdı. Orta alanda mücadeleci oyunuyla dikkatleri çeken 2000 doğumlu oyuncu kariyerine önemli bir başarıyı da eklemiş oldu.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Yusuf Emre Gültekin:

Samsunspor'un sezon başında Ümraniyespor'dan transfer ettiği bir diğer oyuncu ise Yusuf Emre Gültekin idi. Ligin tecrübeli isimlerinden birisi olan Yusuf Emre, Samsunspor forması ile 22 lig ve 2 de kupa maçına çıktı. Bu maçlarda gol katkısı sağlayamasa da dört gol pası verdi ve mücadeleci oyunuyla beğeni toplamayı başardı.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Cihan Kahraman:

Samsunspor'daki ikinci sezonunu geçiren oyunculardan birisi de Cihan Kahraman'dı. 24 yaşındaki gurbetçi oyuncu, bu sezon kırmızı beyazlı forma ile 20 lig, 1 de kupa maçına çıktı. Bu maçlarda ligde 1 gol ve 5 gol pası katkısı sağlayan Cihan Kahraman, Eroğlu'nun rotasyon ve kulübe desteği oyuncularından birisi oldu ve başarılı bir performans sergiledi.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Barış Alıcı:

Samsunspor'un sezon ortası transferlerinden birisi de Barış Alıcı oldu. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun eski öğrencilerinden olan Barış, Gençlerbirliği'nden alındı. Ancak bir sakatlık dönemi geçiren Barış, sezonun son bölümlerine yetişebildi. Samsunspor formasıyla sadece 4 maçta oynayabilen Barış, bir asistlik bir katkı sağlayabildi.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Emre Demir:

Henüz 19 yaşında olan Emre Demir, devre arasında Fenerbahçe'den kiralandı. Yarım sezonluğuna geldiği Samsunspor'da fazla forma şansı bulamasa da kariyerine bir şampiyonluk yazdırmış oldu. U19 Milli Takımında da oynayan Emre, Samsunspor'da sadece iki maçta oynadı ancak buna rağmen bir gol atmayı başardı.

Samsunspor'un Futbolcu Karnesi 3

Moussa Guel:

Samsunspor'un devre arasında transfer ettiği Guel, iyi bir performans sergiledi denemez. Hatta herhangi bir performans bile sergilemedi. Zaten sadece 2 maçta ve onlar da oyunun son bölümlerinde oyuna giren Fildişili oyuncu, iyi bir futbolcu imajı çizemedi. Ancak yine de şampiyon olan takımın kadrosunda yer bulmuş oldu.

 

ÖZEL HABER