Samsunspor'un yeni forması satışta

Samsunspor'un yeni forması satışta

Samsunspor'un 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de terleteceği yeni formaları yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında Stor 55 mağazalarında satışa çıktı.

Bu sezonun son maçında ilk kez Bodrumspor karşısına bu formayla sahaya çıkan Yılport Samsunspor önümüzdeki sezon ise bu yeni formasıyla sahalarda boy gösterecek. Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olan ve Süper Lig'e çıkan Samsunspor, önümüzdeki sezon için hummel ile yeni forma ve ürün sponsorluk sözleşmesi imzalamıştı.

ESKİ ÜNLÜ FUTBOLCULAR TANITMIŞTI

Samsunspor'un, yeni sezonda giyeceği formasının ilk tanıtımını, Samsunspor'da forma giymiş eski milli futbolcular Tümer Metin ve  İlhan Mansız yapmıştı.

Samsunspor'un yeni forması satışta

Samsunspor Kulübü yeni forma ile ilgili şu ifadelere verdi;

Şanlı günlerimizden ilham alan yeni formamızla mirasımıza sahip çıkıyoruz!

En iyiler arasına geri dönerken, Süperlig'e hükmettiğimiz yıllara ait ikonik tasarım detaylarına saygı duruşunda bulunan formamızı hummel ile birlikte görücüye çıkarmaktan heyecan duyuyoruz. Mirasımızı onurlandırmak ve bizi parlak tarihimizde nostaljik bir yolculuğa çıkarmak için futbol efsanesi Tümer Metin ve İlhan Mansız ile bir araya geldik. Bizden önceki efsanelerin ruhundan ilham aldığımız ve takımımızın yeniden dirilişine tanık olduğumuz bu yolculukta siz de bize katılın!

SAMSUNSONHABER- ÖZEL HABER