Fatih Türkel; 'Milletin seçimi, Milletin tercihi'

Fatih Türkel; 'Milletin seçimi, Milletin tercihi'

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel 2023 seçim sonuçlarına yönelik yaptığı değerlendirmede, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminin halen devam ettiğini, sonucun her ne olursa olsun milletin seçimi, milletin tercihi olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, 2023 seçim sonuçlarına yönelik yaptığı değerlendirmede, "Bu milletin seçimidir. Demokratik bir ülkede yapılan her seçim sonucuna saygı duymak bütün vatandaşların asli görevidir. Cumhurbaşkanlığı seçimi devam ediyor. Bu nedenle sonuç ne olursa olsun bütün katılımcıların suhuletle sonuçları kabul edeceğine inanıyorum" dedi.

Halkımızın demokratik kurallar ve kazanımlar çerçevesinde sandıkta iradesini ortaya koyduğunu belirten CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Biz bütün vatandaşlarımızın helal oylarına talip olmak için mücadelemizi verdik. Büyük ve aziz milletimiz de gereken iradesini hiçbir baskı altında kalmadan seçimler yoluyla ortaya koymuştur. Sandık yoluyla milletimizin verdiği her türlü mesajın bizim başımızın üstünde yeri vardır. Bu saatten sonra bizlere her türlü sonuca saygı duymak düşmektedir. Millet neylerse güzel eyler" diye konuştu.

Seçim bitene kadar olduğu gibi ikinci tur için de çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Fatih Türkel, "Elbette ikinci tur için, yine mücadelemizi yapacağız. Kazanmak için çalışacağız. Biz demokratik kurallar çerçevesinde geçen bir seçim için mücadelemizi sürdürüyoruz. Dolayısıyla bu mücadelenin sonucunu demokrasi belirleyecektir. Vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini de sözlerine ekledi.

SAMSUNSONHABER - ÖZEL HABER