İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy; 'Yarış henüz bitmedi'

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy; 'Yarış henüz bitmedi'

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy seçim sonuçlarını değerlendirdi. Aksoy yaptığı açıklamada, 'Demokratik bir mücadele ortamında amacımız Türkiye'nin geleceği için mücadele etmektir. Bunun için yarışıyoruz ve henüz bu yarış bitmedi' dedi.

Türkiye'nin 2023 seçimleri ile birlikte bir kez daha demokratik bir mücadele verdiğini belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunu değerlendirdi. Aksoy, "Yarış henüz bitmedi. Sonuçta Türkiye kazanacak" dedi.

Kazan Türkiye olacaktır

İYİ Parti Samsun İl Başakanı Hasan Aksoy, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına yönelik olarak yaptığı değerlendirmede, "Sonuçlar ne olursu olsun herkesin saygı duyması gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için de ümitliyiz, çünkü yarış henüz bitmedi. Öncelikle bir demokratik biri mücadelenin sonunda Türkiye'nin kazanması için mücadele veriyoruz. Bu nedenle sonuç her ne olursa olsun Türkiye kazanacaktır. Biz elimizden gelen demokratik mücadelemizi kendi siyasi görüşlerimiz doğrultusunda göstermeye çalıştık. Elbette halkımızın buna olan inancı da sonuçlara yansıdı. Her ne olursa olsun kazanan ülkemiz ve vatandaşlarımız olacaktır. Yarış devam ediyor" dedi.

SAMSUNSONHABER ? ÖZEL HABER