Hasan Aksoy: 'Devletin malına sahip çıkamayacak kadar acizler'

Hasan Aksoy: 'Devletin malına sahip çıkamayacak kadar acizler'

2015 yılında başlayıp 2016'da tamamlanan Samsun Hafif Raylı sistem ikinci etabından geriye kalan raylardan haberi olmadığı ortaya çıkan ve yaşanan hırsızlık olayından sonra haberdar olduğu belirlenen SAMULAŞ'a eleştiri.

Samsun merkezden başlayıp Ondokuz Mayıs Stadyumu'na kadar olan bölümü kapsayan ikinci raylı sistem etabından arta kalan raylardan haberi olmadığı ortaya çıkan SAMULAŞ'ın o dönemdeki yöneticilerinin dikkatsizliği hakkında konuşan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Öncelikle polisimizin dikkatiyle ortaya çıkan olaydan dolayı polisimizi tebrik ediyorum. Tamamlanalı yaklaşık 7 yıl olmuş bir inşaattan geriye kalan ve nitelikli ürün sınıfına giren ve de ithal olan raylardan bihaber olan liyakatsiz kadroların kınıyorum. Büyük bir değer kaybı sözkonusudur" dedi.  

Hasan Aksoy: 'Devletin malına sahip çıkamayacak kadar acizler'

"Yönetemediklerini yıllardır söylüyoruz"

Yaşanan durumun yönetim zaafından başka bir şey olmadığını dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, "Yönetemiyorlar. Liyakatsiz insanların elinde devletimiz her türlü kazanımı heba oluyor. Biz bu insanların liyakatsiz olduklarını biliyoruz. Yıllardır zikrettiğimiz üzere liyakatin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Oysa devletin her kuruş değerindeki malı kutsaldır. Her bir vatandaşın onun üzerinde hakkı ve hukuku vardır. Devletimize ait olan her şeyi kendi canımız gibi bilmeliyiz. Devletin malına bu gözle bakmayınca liyakatsiz kadroların gözünden durum ancak bu şekilde görünüyor" diye konuştu.  

Hasan Aksoy: 'Devletin malına sahip çıkamayacak kadar acizler'Samsun'da tramvay rayları çalındı! SAMULAŞ soruşturma başlattı

Hasan Aksoy: 'Devletin malına sahip çıkamayacak kadar acizler'CHP İl Başkanı Türkel; 'Soruşturma yapılmalı ve sonucu açıklanmalıdır'