İYİ Parti Samsun'da büyük yükseliş

İYİ Parti Samsun'da büyük yükseliş

Seçimlere son hafta kala siyaset yarışı iyice kızıştı. Samsun'da Milletvekili listelerinden memnun olmayan vatandaşlar da büyük oy kaymaları yaşanıyor.

AK Parti Milletvekili listelerini beğenmeyenler Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a oy verirken, milletvekilleri seçimlerinde MHP listesindeki adaylara büyük bir kayma olduğu görünüyor.

Millet ittifakında ise İYİ Parti'nin yükselişi sürüyor. Samsun'da İYİ Parti adaylarının ve listesinin beğenilmesi nedeniyle partinin Samsun'da ikinci parti olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İYİ Parti de moraller ise yüksek. Adaylar son haftada hızlı bir şekilde çalışmaya devam ederken, İYi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy'dan açıklama geldi. Partilerinin Samsun'da çok ciddi bir oy alacaklarını ifade eden Aksoy "Güçlü bir kadromuz var ve adaylarımız çok iyi çalışıyorlar. Hedefimiz Samsunda 1. parti olmaktır" diye konuştu.

Samsun halkının büyük partilerine büyük bir teveccüh gösterdiklerini belirten Aksoy; "Biz hem parti olarak hem de tüm adaylarımız elimizden gelen gayreti gösterdik son güne kadar da göstereceğiz. Bundan sonra son sözü millet söyleyecek. Az kaldı. Zaferimize tüm Samsun halkı inansın." diye konuştu.

İYİ Parti Samsun'da büyük yükseliş