OMÜ'den Bordo Mavi Fiyaskosu İçin Özür Geldi

OMÜ'den Bordo Mavi Fiyaskosu İçin Özür Geldi

OMÜ'nün düzenlediği etkinlikte yapılan renk seçimi tepki çekince rektör Ünal Yavuz'dan açıklama geldi.

OMÜ'nün düzenlediği OKAF etkinliği için kurulan çadırlarda renklerin bordo ve mavi olarak seçilmesi ve tam da Samsunspor'un şampiyonluğunun kutlanıp, şehrin kırmızı beyaza boyandığı bir dönemde bu seçimin yapılması Samsunspor taraftarlarının büyük tepkisini çekmişti. Bazı Samsunspor taraftarları etkinlik alanına giderek bu durumu protesto ederlerken OMÜ Rektörüğü ve Rektörü Ünal Yavuz'dan bir açıklama geldi. Yavuz şu ifadelere yer verdi:

KAMUOYU DUYURUSU

19 Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde 28 - 29 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF) yönelik yapılan çalışmalarda yüklenici firma tarafından talebimiz ve bilgimiz dışında renk tercihinde bulunulmuştur.

Konu fark edilir edilmez, şehrimizin duyarlılıkları dikkate alınarak brandalar toplatılmış ve yenileri ile değiştirilmesi talimatı verilmiştir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak her zaman Samsunumuzun, bolgemizin ve ülkemizin değerine değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Samsunspor ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi, şehrimizin en önemli iki marka değeridir. Bu vesile ile değerlerimizi birlikte korumaya ve OKAF'23 heyecanını hep birlikte paylaşmaya tüm halkımızı davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

OMÜ Rektörlüğü

OMÜ'den Bordo Mavi Fiyaskosu İçin Özür Geldi

OMÜ'den Bordo Mavi Fiyaskosu İçin Özür Geldi