CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

CHPİl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi. Atakum Belediyesi Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde düzenlenen pogram CHP Samsun İl Yönetimi, Milletvekili Adayları, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yanı sıra, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, İYİ Parti ve Adalet Parti İl Başkanları ve üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkel: "Son kullanma tarihin geldi Erdoğan"

Bütün katılımcıların Ramazan Bayramını kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, programda yaptığı konuşmada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletten ne istediyse aldığını ancak, buna rağmen bu ülkeyi batırdığını belirten CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "İşte böyle bir dar ve zor zamanda, bu milletin evlatları yeter artık diyor. Erdoğan'ın milleti kandırdığını görüyor. Ancak, bu ülkenin yarınlarından kaygı duyanlar olarak, bu ülkenin evlatları ile birlikte, bu millet için mücadele verenlerle hep birlikte diyoruz ki: Son kullanma tarihin doldu Sayın Erdoğan, gideceksin. Din, ahlak, vicdan gibi bütün bunlar senin tekelinde değil? 6 siyasi parti bu ahlak ve inançla bir araya geldi ve 14 Mayıs'ta sana gereken cevabı vereceğiz" dedi.

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

Milletimiz için fedakarlık yapacağız

Millet ittifakı çatısı altında oluşturulan birlik ve beraberlik inancının, milli mücadelenin şehir Samsun'dan bütün Türkiye'ye, hatta bütün dünyaya ilham olacağını belirten CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Bugün bizlere fedakarlıklar düşüyor. Hep birlikte dayanışma içinde, bu milletin evlatlarını meclise gönderip, bu milletin adamı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu milletin zor zamanlarında, bu milletin evlatları omuz omuza, sırt sırta mücadele etmeyi, bir ve tek ses olmayı her zaman başarmıştır. Yine başaracağız" diye konuştu.  

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

Türkel: "Gecekondularda görüntü vererek partiyi kurdu, bugün dünyanın en zengin devlet adamlarından birisi oldu!"

Gecekondu sofralarında iktidarı ele geçiren Erdoğan'ın, bugün dünyanın en zengin devlet adamlarından birisi haline geldiğine dikkati çeken CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, bu durumun büyük bir çelişki oluşturduğuna değinerek, "O gecekondularda ona oy verenler hala aynı hayatı yaşamaya devam ediyor. Anneler tencerelerde dert kaynatıyor, babalar ise çocuklarına harçlık veremiyor. Demokrasi, hukuk, adaleti konuşmak zaten mümkün değil" şeklinde konuştu.

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel şöyle devam etti:

Bundan yaklaşık 21, 21 yıl önce Türkiye yine bir deprem felaketi ile karşı karşıya kalmış, ülkenin ekonomisi duvara dayanmış, esnaf yazar kasası ile bu duruma tepkisini dile getirmiş, ekonomi ekonominin dibe vurduğu bir sürecin sonunda birisi çıktı dedi ki; Ben bu ülkede ezilen mütedeyyin insanların, gariban işçilerin, emeklilerin, emekçilerin ve yok sayılanların ve dini bütün insanların temsilcisi olarak sizin karşınıza çıktım. Ben partimi kuracağım. Partimin ismi de AK olacak. Ben arkadaşlarımla birlikte partimi kurduktan sonra, ezilen ve yok sayılan kardeşlerimin temsilcisi olacağım dedi. O günleri hatırlarsınız. Hanımefendi ile birlikte kol kola, yoksulların ve işçilerin sofralarına oturdu ve ben sizin temsilciniz olacağım dedi. Bu millet de ona inanarak AK Partiyi iktidar yaptı. O tarihlerde Sayın Erdoğan ne diyordu? Ben siyasete giriyorum. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Siyaset ihalelerde adam kayırma yeri değildir. Siyaset akrabasını, eşini, dostunu kayırma yeri değildir. Bu ihale yasası yeni zenginler aratıyor diyerek en sonunda parmağındaki yüzüğü göstererek, bilin ki benim tek servetim bu yüzüktür. Bilin ki, ilerleyen dönemlerde bu yüzükten başka bir servet edindiysem çalmışımdır demişti. İşte o günlerde herkesi kucaklayacağım diyen zihniyet gelinen noktada bu ülkenin evlatlarını, bu ülkenin çocuklarını, senden, benden ve ötekisi, berikisi şeklinde bilerek ve isteyerek böldü, bölüştürdü."

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

CHP Samsun İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi