Samsun'da trafik kazası can aldı!

Samsun'da trafik kazası can aldı!

Samsun'da otomobilin yolu karşıya geçmek isteyen yayaya çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Samsun Ordu karakolu 38. kilometresi Ambarköprü mevkiinde saat 14.15'de meydana gelen korkunç kazada, Hidayet Genç idaresindeki 34 AFE 329 plakalı otomobil yolu karşıya geçmek isteyen yaya Necla Erbil'e (63) çarptı. Kazada ağır yaralanan Erbil ambulansla kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesinde kazadan bir saat sonra hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun'da trafik kazası can aldı!

Bir diğer kazada ise 2 kişi yaralandı!

Samsun'da meydana gelen bir diğer trafik kazasında ise iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 1'i küçük çocuk olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi İlkadım Bulvarı üzerinde bulunan Sanayi Kavşağı'nda meydana gelen kazada, 55 BB 015 plakalı otomobil sürücü İ.E. (62) yan yoldan kavşağa dönmek isterken o sırada kavşaktan dönüş yapan 55 BCM 90 plakalı otomobili kullanan F.B.(26) isimli sürücü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri refüje çıkarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü İ.E. ve diğer otomobilde bulunan 3 yaşındaki E.E.G yaralanarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Samsun'da trafik kazası can aldı!