Samsun'da belediye şefi, personelini darp etti!

Samsun'da belediye şefi, personelini darp etti!

Samsun İlkadım Belediyesi kadrosunda temizlik görevlisi olarak engelli kadrosunda çalışan Ali Aydın, şefi Yakup Ervan tarafından darp edildi.

Olay dün sabah saatlerinde modern pazarının bulunduğu alanda meydana geldi. İlkadım Belediysi temizlik işlerinde engelli kadrosunda çalışan Ali Aydın işi başındayken, şefi Yakup Ervan ve şoförü tarafından araçla alınarak 200 evler mahallesi cıvarında bulunan tenha bir alana götürülerek darp edildi ve tehdit edilip orada bırakıldı.

Darp edildiğini abisine anlatan Ali Aydın, bulunduğu yerden alınarak hastaneye götürüldü ve darp raporu aldı. Ardından polis merkezine giderek şefindan şikayetçi oldu.

Darp edilen Ali Aydın'ın ağabeyi yaptığı açıklamada; ''Kardeşim yıllardır İlkadım Belediyesi'nin engelli kadrosunda temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Sosyal medyasında yıllardır aynı alanda görevlendirildiği ve iş yükünün fazla olduğuna dair bir yakınmada bulunmuş ve bu paylaşımdan dolayı da, şefi Yakup Ervan bizi şikayet ediyorsun diye tehdit etmiş. Sonrasında kardeşim çalışırken bulunduğı yerden alınıp 2 kişi tarafından darp edilmiş. Darp olayından sonra şefiyle konuştum ve biz onu defalarca uyardık diye bir ifade kullandı. Engelli bir insanı bu şekilde nasıl vicdansızca darp ederler aklım almıyor'' dedi.

SAMSUN SON HABER- ÖZEL HABER