İYİ Partili Ayhan Ayvaz'dan Mustafa Demir'e tepki! ' Nutkumuz tutuldu'

İYİ Partili Ayhan Ayvaz'dan Mustafa Demir'e tepki! ' Nutkumuz tutuldu'

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Dr. Ayhan Ayvaz; ' Mustafa Demir'in açıklamasına nutkumuz tutuldu' dedi.

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Dr. Ayhan Ayvaz, Büyükşehir Belediyesi Meclisi nisan ayı karar toplantısında, Başkan Mustafa Demir'in açıklamalarına şaşırdıklarını belirtti.

Tekkeköy Belediyesi sınırları içerisinde,imara açılmak istenen alanların, kurum görüşü tarafından imara açılması uygun görülmediği halde, bu alanların imara açılması Ayhan Ayvaz tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

'KURUM GÖRÜŞÜ OLUMSUZ OLMASINA RAĞMEN, TARIM ARAZİLERİ İMARA AÇILIYOR'

Ayhan Ayvaz açıklamasında; ''Tekkeköy Belediyesi sınırları içerisinde bulunan alan imara açılmak isteniyor. Bu alanla alakalı, Samsun Tarım il Orman Müdürlüğü ile görüşülmüş ve talep edilen alanın imar planı yapmak için, tarım dışı amaçla kullanılması uygun görüşmemiş. Biz komisyonda da bu duruma ret oyu vermiştik. Kurum görüşü kararına rağmen tarım arazilerini imara açıyorlar. Biz bu durumu gündeme getirdiğimizde belediye başkanımız Mustafa Demir'in, kamu kurumunun olumsuz görüşünü kendilerine ilettiğimiz halde, kamudan sadece görüş alınır. Kamu görüşünün olumlu veya olumsuz olması ,imara açılacak yer açısından bir önem teşkil etmez ifadesini kullandı. Kurumların görüşlerinin alınması buranın imara açılamayacağı anlamına gelmediğini belirtti. Sayın başkanın böyle bir ifade kullanması da gerçekten bizim nutkumuzun tutulmasına sebep oldu'' dedi

SAMSUN SON HABER