Güçlü Kalemler Güçlü Samsun Son Haber

Güçlü Kalemler Güçlü Samsun Son Haber

Mustafa BİLİK'in kaleminden...Güçlü Kalemler Güçlü Samsun Son Haber

 

Hiç öyle lafı uzatmadan direkt olarak konuya gireyim. Samsunsonhaber olarak bahar aylarıyla birlikte yeni bir döneme başlıyoruz. Zaten güçlü kalemlerden oluşan yazar kadromuzu hem daha güçlendiriyor hem de zenginleştiriyoruz.

Yani sadece nicelik olarak değil, nitelik olarak da bir artışa geçiyoruz.

Ayrıca ilerleyen süreçte Youtube Kanalımızda da birtakım önemli adımlar atacağımızı ifade etmeliyim.
Tabii, hem yazı hem de görüntü anlamındaki bu atılım çabamızın esas öznesini Samsunspor ve Samsun oluşturacak.

Şimdi bir bölümü eskiden de bizde yazan, çoğu ise ilk defa yazar kadromuzda yer bulacak olan yeni köşe yazarlarımızdan bahsetmek istiyorum.

Akın Üner, Samsun'un en önemli kalemlerinden birisidir. Altı tane romanın yazarı olan Üner, sivil toplum etkinlikleri ve Balkan Türk kültürü konusundaki çalışmalarıyla da biliniyor. Akın Bey, bir süredir ara verdiği köşe yazılarına yeniden dönüyor.

Ayrıca farklı üslubuyla dikkat çeken ekonomist Yusuf Demircioğlu da yeniden köşe yazmaya başlayacak.
Bu iki ismin dışında Samsunspor ile ilgili üç kitabı ve yayımlanmış romanları bulunan Mehmet Yılmaz'ın yanında şair Hilal Genç kültür sanat yazılarıyla, avukatlar Gizem Terkinli ve Hamza Tüzen de hayata dair yazılarıyla bizlerle birlikte olacaklar. Samsunsporlu iki genç doktor Furkan Yılmaz ile uzun süredir bir başka medya kuruluşunda köşe yazıları yazan Berkay Aksu, Samsunspor'u yazacaklar bize. Yine bir başka medya kurumundan aramıza katılan Samsunspor'un eski yöneticilerinden Doğan Atlı ve yeni yazarlarımız Akif Keleş ile Olcay Köseoğlu da Samsunspor yazılarıyla aramızda olacaklar.

Samsunspor'umuzun Süper Lig'e doğru gümbür gümbür ilerlerdiği bu süreçte ve elbette sonrasında Samsunspor'u kaliteli ve Samsunsporlu kalemlerden okumak çok iyi olacaktır.

Bu arada, yazar listemize yeni isimlerin de ekleneceğini belirtmek isterim.

Açıkçası bizleri tatlı bir heyecan sardı bile; umarız bu heyecanımız sizlere de yansıtabiliriz.

Bizi takip etmeye devam edin.