CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel; 'Saldırılar, karanlık odakların oyunları!'

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel; 'Saldırılar, karanlık odakların oyunları!'

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, İstanbul İl Binasına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınadı. Türkel saldırıların, karanlık odakların oyunları olduğunu belirtti.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimine az bir süre kalan parti binalarına yapılan silahlı saldırıların normal bir durum olmadığını söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırıyı şiddetle kınayan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Birer hafta arayla parti binalarına gerçekleştirilen bu saldırılar normal bir olay değildir. Ama hiç unutmasınlar ki, asla oyuna gelmeyeceğiz. Bu saldırılar demokrasiye, birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize yapılmış saldırılardır" dedi.  

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel; 'Saldırılar, karanlık odakların oyunları!'

Ayrıştırıcı dile dikkat çekti!

Siyasi makam sahibi kişilerin kullandıkları dile özen göstermeleri gerektiğinin altını çizen CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Kullanılan ayrıştırıcı ve hedef gösterici dil, doğal olarak karanlık odakların beslenmesine neden oluyor. 14 Mayıs'tan sonra göreceksiniz bu dili devleti temsil edenlerin kullanmadığı bir dönem başlayacak. Türkiye'de huzur ve güvenliğin, demokrasinin en iyi bir şekilde tesis edileceğini gören karanlık zihniyetler seçimlere az bir zaman kala boş durmuyor. Ama milletimiz hiç merak etmesin? Az Kaldı!. Ülkemizde tekrar tesis edeceğimiz demokrasi ve bahar havasına az kaldı?" ifadelerini kullandı.