'TBMM Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında güçlü olmalıyız'

'TBMM Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında güçlü olmalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Elektronik Mühendisi Mehmet Özdağ, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi gerçekleştirdiği saha çalışmalarında, hiç olmadığı kadar halkın dönüşüm ve değişim talebi ile karşılaştıklarını söyledi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için yaptığı saha çalışmalarındaki izlenimlerini Samsunsonhaber'e anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdağ, parti olarak Türkiye'yi ilgilendiren ve son derece önemli kararların alındığı TBMM Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında daha güçlü olmaları gerektiğine dikkati çekti.

TBMM Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında daha güçlü olmalıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdağ, TBMM'deki Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında partisinin daha güçlü olması gerektiğini açıkladı. Bugüne kadar özellikle TBMM Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında Cumhuriyet Halk Partisi olarak gösterilen varlığın ölçüsünün daha yüksek seviyelere çıkarılmasına ihtiyaç olduğuna dikkati çeken Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Elektronik Mühendisi Mehmet Özdağ, "TBMM'deki Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında görev alacak parti temsilcilerinin seçimi son derece önemlidir. Buradaki kararlar ülkemizi olağanüstü etkileyen ve ilgilendiren içeriklere sahiptir. Bu nedenle bireysel olarak burada partimi ve millet ittifakını en güzel şekilde temsil edip, güzel sonuçların çıkmasını sağlayacak bilgi ve donanıma sahibim. Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında güçlü olmak gerekiyor" dedi.

"Üreticinin şikâyetleri arttı!"

Samsun'un kırsal kesimlerinde yaşayan halkın büyük bir bölümünün, uygulanan tarım politikaları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığını ve taşradaki halkın eskiden olduğu gibi, kendi imkânları ile geçimini sürdürebilmesinin imkânsız hale geldiğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Elektronik Mühendisi Mehmet Özdağ, "İletişim kurduğum her vatandaştan şikâyet alıyoruz. Vatandaşımız özellikle hayvanlarını beslemek için standart olarak yaptığı uygulamalardan eskisi gibi verim alamadığından şikâyet ediyor. Kırsal kesimde üretimin eskiye oranla yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu görüyoruz. Kırsal kesimde ve üretim sektöründeki vatandaşların şikâyetlerinin çok ciddiye alınması ülkemizin geleceğini ilgilendiren çok hassas bir konu olarak karşımızda durmaktadır" diye konuştu.

'TBMM Enerji, Çevre ve Bilişim komisyonlarında güçlü olmalıyız'