İYİ Parti İl Başkanı Aksoy'dan İstanbul'daki saldırıya kınama!

İYİ Parti İl Başkanı Aksoy'dan İstanbul'daki saldırıya kınama!

Sabahın erken saatlerinde seçime bir buçuk ay kala, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan saldırı Türkiye'de gündem oldu. Saldırının ardından yapılan yorumlar ve saldırıya ilişkin kınamalar peş peşe geliyor.

İYİ Parti cesurlar hareketidir!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı sert bir biçimde kınadı. Başkan Hasan Aksoy, "İYİ Parti cesurların hareketi olarak doğmuştur. Bu şekilde de yoluna devam edecektir. Hiç kimse Türkiye'nin iyi olması için çıktığımız yoldan alıkoyamaz. Bu tür saldırıları partimizi kurduğumdan beri yaşıyoruz. Bu alçakça saldırıyı şiddetli kınıyoruz" dedi.

Sandıkta cevabını vereceğiz!

Birilerinin Türkiye'ye huzur gelmesin diye sistemli bir biçimde hareket ettiğini belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Bizim yolumuz demokrasi yoludur. Yolumuz Aziz Atatürk'ün ve yüce milletimizle birlikte kurmuş olduğu Cumhuriyetin yoludur. Ülkemize vadettiğimiz demokrasi için yürüyoruz ve çalışıyoruz. Bu nedenle bizim hareketimiz, her türlü tehlikeyi ve saldırıya göğüs gerecek inançlı kadroların hareketidir. Demokrasi kurşunlarla sindirilemez. İyi Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar, tehdit ve şantajlara boyun eğmedi, eğmeyecektir. Bu alçakça saldırının cevabını yüce milletimizle birlikte 14 Mayıs'ta sandıkta vereceğiz ve bu saldırıyı gerçekleştirenlerle sandıkta hesaplaşacağız" diye konuştu.