Nazan Güneysu CHP Samsun'dan aday adaylığını açıkladı

Nazan Güneysu CHP Samsun'dan aday adaylığını açıkladı

CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Samsun'dan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Nazan Güneysu, 27 Mart Pazartesi günü (bugün) saat 14.00'de Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl binasında 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Aynı zamanda CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı olan Nazan Güneysu yaptığı açıklamada; ''Birlikte yola çıktığımız kıymetli çalışma arkadaşlarımız ile özverili çalışmalar eşliğinde başarıya ulaştık. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. 13. Cumhurbaşkanımız olacak, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi kara günlerini geride bıraktı. Koşa koşa dörtnala iktidara gidiyoruz. Ben vatanını seven, Samsun'u seven, gücümü , birikimimi, vaktimi, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden alıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklıyorum ve var gücümle çalışacağıma da söz veriyorum'' dedi.

Nazan Güneysu CHP Samsun'dan aday adaylığını açıkladı

NAZAN GÜNEYSU KİMDİR?

1966 Ordu doğumlu Nazan Güneysu 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olmuştur.1990-1994 yılları arasında Samsun SSK Hastanesi'nde eczacı olarak çalışmıştır.1994-2020 yıllarında Samsun İlkadım ilçesinde serbest eczacılık yapmıştır.1991 yılında Diş Hekimi Uğur Güneysu ile evlenen Güneysu Buse ve Bora isminde 2 çocuk annesidir.