Soylu mu? Kurtulmuş mu? Samsun'da liste başı kim olacak!

Soylu mu? Kurtulmuş mu? Samsun'da liste başı kim olacak!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da birinci sıradan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu göstereceği iddiasına bir yenisi daha eklendi. İddialara göre, AK Parti'de birinci sıradan Soylu'nun dışında Kurtulmuş'un da adı geçmeye başladı.

Peki, AK Parti'de Samsun'da listenin başında kim olacak? Samsun'da Süleyman Soylu'nun liste başı yapılacağı iddiasını bir yenisi daha eklendi ve Numan Kurtulmuş'un da Samsun'dan aday olabileceği konuşulmaya başlandı.

Kurtulmuş'un Samsun'u ziyareti bunun için miydi?

Süleylan Soylu'nun ardından, Numar Kurtulmuş'un da Samsun'dan aday yapılabileceğine yönelik bu gelişme, Numan Kurtulmuş'un geçtiğimiz Ocak ayının son haftasında Samsun'a gerçekleştirdiği ziyareti akıllara getirdi. Bütün bu gelişmeler sonuç olarak, Numan Kurtulmuş'un Samsun'a ziyaretini, teşkilatın görüşünü almak için mi? gerçekleştirdiği yönündeki değerlendirmeleri gündeme taşıdı. 

Liste başı kim olacak? Karaaslan mı? Soylu mu? Kurtulmuş mu?

Kulislerde konuşulan bilgilere göre AK Parti'de Samsun sıralaması oldukça karışık. Kimi aday yapılacağına ilişkin iddialar peş peşe geliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın birinci sıradan listeye girmek istediğine yönelik güçlü iddiaların yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya veya AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a şans vereceği iddia ediliyor.