Samsun'un Tek Bağımsız Milletvekili Adayı: Dr. Murat Emir

Samsun'un Tek Bağımsız Milletvekili Adayı: Dr. Murat Emir

Samsun'da sürpriz aday. Samsunlu Dr. Murat Emir, 28. Dönem Milletvekilliği için Samsun'dan bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı. Samsun'un tek bağımsız milletvekili adayı olarak sahalara inen Dr. Murat Emir, 'Malcolm X'in dediği gibi; Kimsenin adamı değilim, sadece haksızlığa tahammül edemiyorum' diyerek aday olduğunu belirtti.

"Doğrudan halkın temsilcisi olmak istiyorum!"

Türkiye'de ve Samsun'da siyasetin mevcut yapısının değişmesi gerektiğini belirten Dr. Murat Emir, "Halkın doğrudan temsilcisi olarak çalışmayı tercih ediyorum. Partilerin ve partizanların çıkarları yerine Samsun halkının çıkarlarını savunacağım" dedi.  

"Bu seçimde Samsun'u düşünerek hareket edin!"

Samsun'un ekonomisinin tarım, hizmet ve sanayi sektörüne dayandığını belirten Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, "Bu amaçla Samsun için uluslararası eğilimleri dikkate alarak katkı sağlamak için ulusal ölçekte planlama ve destekler gereklidir. Hedefim, Samsun'un ve Türkiye'nin geleceğine ışık tutan bir dönemi başlatmak. Kısa ömür sermayesinde hak ettiğiniz yaşamı ve saygıyı görmek en doğal hakkınız. Geçmiş seçimlerde ehven-i şer diyerek oy kullandınız, ama bu seçimde Samsun için en iyisine oy vereceksiniz. Bu seçimlerde topyekûn bir duruş sergilemeliyiz" diye konuştu.

"Samsun'un ve vatandaşların temel ihtiyaçları dikkate alınmalı"

Hedefinin, Samsun'u özgür, adil ve kalkınmış bir şehir haline getirmek olduğunu belirten Dr. Murat Emir, "Bu hedefe ulaşmak için akademik araştırmalar ve bilimsel veriler ışığında sosyal adaleti sağlamak, halkın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitelerini artırmak öncelikli olacak. Misyonumuz ise halkın ihtiyaçlarını dikkate alarak şehrimizdeki tüm kesimlerin katılımıyla karşılıklı diyalog ve işbirliği içinde çalışmak" şeklinde konuştu.

Siyasetteki çıkar çatışmalarına son vereceğini ve insanların gerçek ihtiyaçlarına odaklanacağına dikkati çeken Dr. Murat Emir şunları söyledi:

Herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir toplum oluşturmak için çaba göstereceğim. Seçim kampanyamız boyunca Samsun'un sorunlarını dinleyecek, çözüm odaklı projelerimizi sunacak ve birlikte daha iyi, daha yaşanabilir bir gelecek için çalışacağız.

Deprem ve afet yönetimi, bir milletvekili adayı olarak benim öncelikli konumdur. Türkiye, son yıllarda birçok doğal afetle karşı karşıya kaldı ve her seferinde yeterli önlem alınmadığı için etkileri daha da büyük oldu. Samsun'da görev yapacak olan herkesin ehliyetine göre yer almasını sağlayarak liyakat esasına dayalı bir yönetim anlayışı benimseyeceğim.

Seçim beyannamemizde, sorunları tanımladık ve somut çözüm önerilerimizi kayda geçirdik. Bu öneriler, tüm Samsun halkının erişebileceği bir rehber olacak ve herkesin en az bir arkadaşına ulaştırması için çağrıda bulunuyorum.

Güveninizi boşa çıkartmayacak bir aday olarak birlikte başaracağımıza olan sonsuz inancımla sizinle birlikte hareket edeceğimi vurgulamak istiyorum. Seçimlerde bana verdiğiniz oy, Samsun'un kalkınması için atılacak ilk adımdır ve bu adıma herkesin katılması gerektiğine inanıyorum. Seçim sloganım olan +1'i her zaman yapacağım. Samsun'un daha da ileri gitmesi için sizlerin desteğini bekliyor, saygılarımı sunuyorum.                                                                            

Milletvekiliniz Samsunlu olacak.  Samsun'u öncelikle Samsunlular temsil edecek.