Samsunspor'dan Taraftara Destek Açıklaması

Samsunspor'dan Taraftara Destek Açıklaması

Samsunspor Kulübü, Ankara deplasmanında karşılaştığı kötü muamele nedeniyle taraftarına destek veren bir açıklama yayınladı.

 Lider Samsunspor, Gençlerbirliği deplasmanında da kazanırken Ankara Emniyeti'nin taraftarlara yönelik bazı uygulamaları tepki çekmişti. Samsunspor Kulübü bugün bir açıklama yaptı ve taraftarına destek verdi. Açıklama şu şekilde:

KAMUOYU AÇIKLAMASI

18 Mart 2023 tarihinde oynanan Gençlerbirliği - Yılport Samsunspor maçında takımımızı desteklemek için Eryaman Stadı'na giden taraftarlarımıza yapılan istisnai uygulamalara üzüntüyle ve şaşkınlıkla şahit olmuş bulunuyoruz. Karşılaşma öncesi ve sonrasında Büyük Samsunspor taraftarına karşı sergilenen tutumu ve yapılan uygulamaları kabul etmemiz mümkün değildir.

Deplasmana gittiği her şehirde dostane duygularla karşılanan ve ağırlanan, aynı şekilde Samsun'a gelen tüm rakip taraftarları misafirperverlikle ağırlayan Büyük Samsunspor Taraftarlarına uygulanan tedbirlerin maksadını aştığına inanıyoruz.

Lider Samsunspor'un lider taraftarına layık görülen yakışıksız uygulamalara rağmen, kendine yakışanı yapan, onurlu duruşundan taviz vermeyen ve 90 dakika boyunca takımımıza güç katan taraftarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz.

Evinde ya da deplasmanda fark etmeden tüm maçlarda tribüne renk katan, her gittiği şehirde alkışlanan taraftarlarımızın yanındayız. Taraftanımızla birlikte Süper Lig hedefimize ilerliyoruz ve inandığımız bu hayalimizi taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz.

Spor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Samsunspor Futbol Kulübü A.S.