Samsun'da yüksek katlı binaların fiyatları düştü

Samsun'da yüksek katlı binaların fiyatları düştü

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, insanların depremden psikolojik olarak etkilendiklerini dile getirerek, müstakil evlere olan ilginin arttığını ve yüksek katlı binaların fiyatlarının düştüğünü açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden birçok insan psikolojik olarak etkilendi.

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral,'' Yüksek apartmanlarda yaşamak isteyenler azaldı. Müstakil evlere olan ilgi de biraz arttı'' açıklamasında bulundu.

'SAMSUN'DA YÜKSEK KATLI BİNALARIN FİYATLARI DÜŞTÜ'

Mevlüt Oral açıklamasında; ''Deprem sonrası Samsun'da yüksek katlı apartmanlarda oturan vatandaşlarda bir tedirginlik oluştu. Vatandaşların tedirgin olmasını tabi ki istemeyiz ama depremle ilgili Samsun'da sıkıntı ve tedirginlik söz konusu. Herkesin tedbirini almasını tavsiye ediyoruz. Samsun'un bazı bölgelerinde taşınma anlamında oynama varmış gibi görünüyor ama resmi bir rakam yok. Şu anda Samsun'da bana kira artışı ile ilgili hiçbir şikayet gelmedi. Ama depremden önce yüksek fiyatların olduğunu biliyorum. Özellikle deprem sonrasında yüksek katlı konutların fiyatlarında düşüş olduğunu söyleyebiliriz. Müstakil ev arayışlarında da hareketlenme oldu '' dedi.

SAMSUN SON HABER