Samsun'da doktor, muayene sırası bekleyen hastaya mı saldırdı?

Samsun'da doktor, muayene sırası bekleyen hastaya mı saldırdı?

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktorun muayene sırası bekleyen hastalarla tartışarak bir kişiye saldırdığı iddia edildi. Muayene sırasında tartışmayı görüntüleyen hasta yakını A.A'nın üzerine yürüdüğü görülen doktorun vatandaşa saldırdığı ise kameralara yansıdı.

Samsun'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, hastaların almış olduğu randevu saatine göre 45 dk. muayeneye geç geldiği iddia edilen doktorun hastaların sorularından rahatsız olduğu ve bu nedenle hastalarıyla tartıştığı iddia edildi. Doktorun aynı zamanda tartışmayı cep telefonu ile kayda alan hasta yakını A.A'ya saldırdığı da kameralara yansıdı.

Samsun'da doktor, hasta yakınına mı saldırdı?

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor M.E'nin, muayene sırası bekleyen hastaları ve hasta yakınını azarladığı, tartıştığı bir hasta yakını A.A'ya ise cep telefonu ile görüntü aldığı için saldırdığı iddia edildi.


Doktordan şikayetçi olan vatandaş A.A olayı şöyle anlattı:


"Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden eşim için Saat 13.00'e sistemden randevu alarak hastaneye geldik. Genel Cerrah Bölümü'nde Dr. M.E Saat 13.45'de odasına geldi. Bu arada doktorun odası kilitli, hemşire de olmadığından doktor kapıyı açamadı. Bu arada diğer Genel Cerrahi hekimleri Saat 13.00'de muayeneye başlamışlardı. Odaya giremeyince Dr. M.E sekreterin yanına oturdu. Bir teyze doktorun yanına giderek elinde bir kağıtla bir şey sorabilir miyim? dedi. Dr. M.E bu teyzeye burası yeri mi? odama gelince sorarsın bekle dedi. Daha sonra Dr. M.E.'nin yanına gittim ve saatin 14.00 olduğunu belirterek neden bekliyoruz hocam? dedim. Bekleyeceksin diyerek beni azarladı. Biz neden sistemden randevu alıyoruz burada beklememek için, herkesin ona göre işi gücü var, bizi azarlama ve bekletme hakkınız yok dedim. Telefonla çekip sizi şikayet edeceğim dedim. Bu arada Dr. ürime yürüyerek bana tokat savurunca ben geri çekildim ve tokat telefonuma geldi ve yere fırlayarak kırıldı. Muayene etmiyorum sizi gidin istediğiniz yere şikayet edin diyerek bana şiddet uyguladı. Vatandaşa şiddet uygulama yetkisi var mı acaba doktor beyin...? Hem suçlu hem güçlü. Devlet memuruna yakışmayan agresif hareketlerle vatandaşa hizmet vereceğine eziyet vermektedir. Eşimin yanında ve diğer hastaların yanında beni rencide etti. Telefonumu kırarak beni mağdur etti. Aynı zamanda eşimi de muayene etmedi. Eşimin muayene hakkını da gasp etti. Sorumsuzca davranışlar sergileyen Doktor M.E. hakkında şikayetçiyiz. Kırılan piyasa değeri yaklaşık 6 bin lira olan telefonumun bedelini de karşılamasını talep ediyorum."

Samsunsonhaber-Özel Haber