''Vezirköprü Devlet Hastanesi fay hattı üzerinde kuruldu''

''Vezirköprü Devlet Hastanesi fay hattı üzerinde kuruldu''

Vezirköprü İYİ Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz, Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin fay hattı üzerinde kurulduğunu belirtti.

6 Şubat günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüklerinde iki deprem asrın felaketi olarak kayıtlara geçerken, Vezirköprü İYİ Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Salih Gürbüz; ''Samsun ikinci derecede deprem bölgesi içindedir. Samsun'un Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçeleri birinci derece deprem bölgelerinde, Alaçam,Terme, Bafra Çarşamba ilçeleri ise üçüncü derece deprem bölgelerinde yer almaktadır'' açıklamasında bulundu.

''Vezirköprü Devlet Hastanesi fay hattı üzerinde kuruldu''

KOLONLAR KESİLEREK DÜKKANLAR BÜYÜTÜLDÜ MÜ?

Salih Gürbüz açıklamasında; ''2020 yılında yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Vezirköprü Devlet Hastanesi fay hattı üzerinde kuruldu. Vatandaşlar hastane yapılırken yetkilileri uyardı. Vezirköprü zaten ilçe olarak fay hattında.Vezirköprü merkezde bulunan çok sayıda dükkanda kolonlar kesilerek dükkan büyütme yapıldığını çok duyduk. Yetkililer bununla ilgili açıklama ve inceleme yapsın gerçekler ortaya çıksın'' dedi.

SAMSUN SON HABER